Dizajn, logo i zaštitni znaci koji su prikazani na ovom sajtu vlasništvo su Amrop Partnership SCRL. Korišćenje ili zloupotreba ovih dizajna, logova i zaštitnih znakova bez naše pisane saglasnosti strogo je zabranjeno.

 

Sadržaji ovog vebsajta su isključivo vlasništvo Amrop Partnership SCRL-a. Oni Vam se omogućavaju bez bilo kakvih garancija ili obećanja u pogledu tačnosti ili potpunosti. Dozvoljava Vam se pristup ovom sajtu kao i pravo da preuzmete, prikazujete i štampate njegove sadržaje, pod uslovom da ih ne modifikujete, reprodukujete niti distribuirate bez naše saglasnosti.

 

Google Analitika

 Google Analitika je usluga mrežne analize koju daje Google. Google koristi prikupljene podatke kako bi pratio i ispitao korišćenje www.amrop.com,  kako bi pripremio izveštaje o aktivnosti sajta i podelio ih sa drugim Google uslugama.

Google može da koristi prikupljene podatke kako bi se kontekstualizovale i personalizovale reklame njegove sopstvene reklamne mreže.

 

Prikupljeni lični podaci: Cookie (kolačići) i Usage Data (podaci o korišćenju). Mesto obrade: SAD. Google-ovu politiku privatnosti možete naći ovde: www.google.com/policies/privacy.