Naša misija: Oblikovanje održivog uspeha pomoću inspirativnih lidera.

Naše vrednosti: Agilnost | Radoznalost | Izvrsnost | Uključenost | Briga | Etika

 

Šta je to po čemu smo različiti:

 

Agilnost

Mi efikasno i fleksibilno radimo kako bismo zadovoljili jedinstvene potrebe naših klijenata u saradnji sa liderima koji su spremni na promene i koji će svoje poslovanje pripremiti za ono Što Dolazi.

 

Okrenutost prema budućnosti

Mi gledamo unapred, obezbeđujući primenljive uvide sa ciljem da se pomogne izuzetnim preduzećima da identifikuju i pozicioniraju izuzetne lidere – ljude čija vizija, podsticaj i ambicija pomaži da se organizacije i tržišta transformišu.

 

Povezanost

Bilo da tražite lidere koji se uklapaju u vašu preduzetničku kulturu ili da ste lider u potrazi za poslom visokog nivoa, uvek ste u središtu Amrop-ove mreže, organizacije koja uči, koja povezuje stručnjake na teritoriji 48 tržišta širom sveta.

 

Naš pristup

Contekst je od vitalnog značaja

Amrop je neumorno motivisan kontekstom. Od potrage za izvršiocima pa do ocene rukovodećeg kadra i savetovanja upravnih odbora, sve usluge su napravljene na osnovu jedne filozofije: Pouzdano savetovanje. Svako preduzeće, tržište i projekat je jedinstven, te su tako i njihovi lideri jedinstveni. Sve treba da se razume i tretira na odgovarajući način.

 

Da bi se razumeo kontekst neophodan je uvid u lokalne uslove – znanje o tome kako da se na licu mesta nešto uradi. Amrop-ovi klijenti imaju pristup najnovijem istraživanju i informacijama o tržištima, raspoloživosti talenata i očekivanjima kandidata. Uporedo sa najnovijim trendovima u upravljanju talentima, naši izvršni specijalisti z azapošljavanje traže lidere u okviru tržišta i preko granica, uz primenjivanje neposrednog iskustva u privrednim granama koje su kritične za uspeh. Sa 75 povezanih službi širom sveta, mi ceo svet poznajemo kao sopstveni džep.

 

Da bismo pružili podršku vašim potrebama u upravljanju talentima, koristimo najsavremenije resurse, našu mrežu kontakata i čitav niz digitalnih alata u kombinaciji sa struturisanim tehnikama pretrage koje su vodeće u ovoj privrednoj grani. 

Zahvaljujući beskompromisnom fokusiranju na C-nivou, Amrop-ovi partneri su širom sveta izgradili mreže koje su bez premca: poslovni lideri (CXO), lideri u razmišljanju, industrijski stručnjaci i članovi savetodavnih odbora.

 

Amrop-ovi klijenti mogu da se pouzdaju u visok stepen odziva, rukovodećih profila koji će se uklopiti u njihovu kulturu usmerenu ka budućnosti i u njihovo okruženje tako da se strateške pozicije C-skupa transformišu u izvore izvanrednog učinka.

 

Pažnja viših stručnjaka

Kao Amrop-ov klijent, možete očekivati da svaki put radite sa višim stručnim savetnikom, kako biste istražili čitav spektar rešenja za izvršni kadar. Preduzetnici i sami vlasnici, Amrop-ovi partneri izgradili su svoja poslovanja i reputacije na lokalnim tržištima koja su širom sveta povezana u jednu fleksibilnu, sarađujuću Amrop organizaciju koja je usmerena na kvalitet.

 

Globalna mreža

Više od pukog lovca na talente, Amrop-ova globalna mreža povezuje klijente i kandidate sa čitavim bogatsvom znanja i stručnosti – čime se nudi veća pokrivenost nego što to nudi većina svetskih firmi za potragu za zaposlenima. Upravo zbog toga što nismo ograničeni hijerarhijom i rigidnom birokratijom, mi brzo i efikasno možemo da odgovorimo u momentu potrebe, u okviru operativnog okvira zajedničkih vrednosti, standarda, politika i procesa.

 

Gde god da ste, vi ste u središtu naše mreže.

 

Organizacija koja uči

Da bi se obezbedio najviši nivo pouzdanih savetodavnih funkcija u okruženju koje se brzo menja, i u partnerstvu sa IMD, Amrop Univerzitet pruža Amrop konsultantima, istraživačima i saradnicima stalno obrazovanje orijentisano na uslugu. Sadržaj programa bavi se tržišnim trendovima, poslovnom znanju i inovacijama u pružanju usluga, kao i trendovima u prikupljanju talenata i sticanju karijere. Primenjuje se jedna mešavina metodologija, od onlajn radionica i prekograničnog mentorstva do globalnih događaja koji se odnose na učenje a koji se odvijaju na licu mesta, kojima se učenjem povezuju naši partneri širom sveta.

 

Kliknite ovde da biste videli kancelarije širom sveta