Stvaranje održivog uspeha kroz lidere koji inspirišu.

Ono što nas izdvaja:

 

Agilnost

Sarađujemo efikasno i fleksibilno kako bismo zadovoljili jedinstvene potrebe naših klijenata sa liderima koji su spremni za promene, pripremajući svoje poslovanje za izazove koji slede.

 

Fokusirani na budućnost

Gledamo unapred i pomažemo izuzetnim kompanijama da pronađu i pozicioniraju izuzetne lidere - ljude čija vizija, energija i ambicija transformišu organizacije i tržišta.

 

Povezanost

Bez obzira da li tražite lidere koji treba da se uklope u Vašu poslovnu kulturu, ili ste lider koji razmišlja o sledećem koraku u karijeri, uvek ste u središtu Amropove mreže, povezani sa stručnjacima na 50 tržišta širom sveta.

 

Naš pristup

Suština je od esencijalnog značaja

Amrop je nepokolebljivo vođen suštinom. Od traženja kadrova za visoke pozicije do procene kompetencija u vođenju i savetovanje uprava, sve konsultantske usluge se baziraju na jedinstvenoj filosofiji: pouzdano savetovanje. Svaki biznis, tržište i projekat su jedinstveni, kao i njihovi lideri. Sve treba shvatati i postupati u skladu sa tim.

 

Razumevanje suštine zahteva poznavanje lokalnih uslova- znati kako obavljati stvari na licu mesta. Amropovi klijenti imaju pristup najnovijim istraživanjima i informacijama na tržištu, dostupnost kadrovima i informacijama o očekivanjima kandidata. Nalazimo lidere unutar i van zemlje primenjujući znanja o industrijama iz prve ruke koja su presudna za postizanje uspeha. Sa 77 kancelarija koje su povezane širom sveta, poznajemo svet kao svoj dlan.

 

U regrutaciji koristimo najsavremenije resurse, naše mreže kontakata i baze podataka, kao i vođstvo u industriji, struktuirane tehnike traženja kadrova.

 

Zahvaljujući beskompromisnom fokusu na najviše organizacione nivoe, Amropovi partneri su izgradili mreže bez premca širom sveta: lidere u svom poslu, eksperti, stručnjaci za pojedine industrije i članovi upravnih i izvršnih odbora.

 

Amropovi klijenti mogu da računaju na brz odaziv, na profile lidera koji će da se uklope u njihovu kulturu koja je orjentisana na budućnost i okruženje, transformišući strateške pozicije u izvore besprekornih performansi.

 

Posvećenost konsultanata

Kao Amropov klijent, uvek možete očekivati direktnu saradnju sa konsultantom. Preduzetnici i vlasnici kompanija- Amropovi partneri, izgradili su biznise i ugled na domaćem tržištu, povezani širom sveta preko fleksibilne, timski orjentisane i  kvalitetne organizacije.

 

Globalna mreža

Više od običnog posredovanja pri zapošljavanju, Amropova globalna mreža povezuje klijente i kandidate u bogatstvo znanja i ekspertize- nudeći više usluga nego većina globalnih kompanija koje se bave traženjem kadra za visoke pozicije. S obzirom da nismo ograničeni hijerarhijom ili rigidnom birokratijom, sposobni smo da brzo i lako reagujemo na potrebe tržišta, unutar okvira zajedničkih vrednosti, standarda, pravila i procedura.

 

Gde god da se nalazite, vi ste u središtu naše mreže

 

Organizacija koja uči

Kako bismo obezbedili najviši nivo usluge pouzdanog savetovanja u okruženju koje se brzo menja, i u saradnji sa IMD, Amrop Univerzitet obezbeđuje konsultante, ljude koje traže kadrove i saradnike, sa kontinuiranim usavršavanjem koje je usmereno na pružanje usluga. Sadržaj programa targetira trendove na tržištu, poslovna znanja i inovacije u pružanju usluga. Metodologije su razvijane putem online radionica, međunarodnih mentorstva i seminara posvećenih usavršavanju, razmenjujući na taj način znanja u okviru naše globalne mreže.

 

Kliknite ovde da biste videli kancelarije širom sveta